Åsikter

Hej! 
Nu hade jag tänkte skriva ett åsikts inlägg om Fredrik Steen. 
Jag själv har stora åsikter och olika samtal om honom. Om jag ska berätta varför jag ska skriva om honom idag är att jag inte tycker han är så duktig och jag själv frågar mig själv ett antal gånger om han kan sin grej. 
Kanske några av er där ute kan kanske gillar honom men jag är den som inte gör det. 
 
Jag föredrar Ceasar Millan. Han är min stora idol om man tänker runt hundar. Jag har nästan alla hans böker, kollar på alla hans pogram och klipp på youtube. Så jag föredrar helst Ceasar. 
 
Jag tycker då att Fredrik säger fel saker till de som vill ha hund och hur de ska göra för att få bort problemet. 
Jag kommer även att prata om detta i en video. 
Men t.ex. Fredrik säger: "Om du vill tränna bort att din hund ska sluta skälla när någon knacka på dörren,så du kan kasta godis på golvet för att distrahera din hund".
 
Min åsikt där: Om du ger din hur godis när den skäller så belönar du den. Om du vill få bort problemet så är det ett lättare sätt att distrahera den på ett annat vis som att du kallar på den och att den får lägga sig i sin korg och vänta där. Det kan vara en bra sak att låta din hund skälla vid dörren t.ex. om det skulle då komma en tjuv så är det bra att den vaktar. Men du kan då försöka distrahera den om det kommer gäster eller familjemedlemar. Du kan kanske inte göra när du är själv utanför dörren och där inte är någon hemma. Men det tycker jag är ok att hunden gör. Att den ska skälla när det inte är någon hemma.
 
Hoppas ni förstår tanken annars är det bara att kommentera i kommentarerna. 
Men jag har då stora åsikter om Fredrik Steen och hans tänk kring hundar. Men själv tycker jag inte att han är i det värket så duktig. Hoppas ni förstår.
 
Jag kommer att försöka skriva olika åsiktsinlägg ungeför 1-2 gånger i veckan. Men detta är det första och hoppas ni gillar åsikts inlägg.
 
Glad påsk till er. Inte påsk än men aja... :P
Kram
 

dogever.blogg.se

Hundar och mitt liv

RSS 2.0